Monday, July 14, 2014

CARA JADI AHLI SHAKLEE

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

Hai semua.. Hari ini ida nak cerita serba sedikit tentang daftar jadi ahli shaklee.. Ramai juga yang tanya ida, macam mana nak jadi ahli shaklee?? Saya duduk jauh dari awak, boleh ke nak daftar ahli?? Kena bayar apa-apa ke kalau nak jadi ahli shaklee?? Saya tak tahu berniaga, tapi macam mana saya nak jual?? Saya nak jadi ahli sebab nak beli dengan harga murah je, boleh ke?? Banyak la soalan-soalan yang sering orang tanyakan pada ida.. Mari ida terangkan pada anda semua dan ida akan jawabkan soalan-soalan tu ye..



Nak daftar sebagai ahli shaklee terdapat dua cara mudah iaitu dengan membuat pembayaran yang telah ditetapkan oleh pihak shaklee ataupun dapatkan keahlian percuma.. 

Yuran yang ditetapkan oleh shaklee adalah RM80 sekali postage.. Dengan pembayaran yuran ini anda akan dapat satu beg member kit shaklee yang didalamnya terdapat buku produk shaklee, senarai harga produk shaklee, buku resit shaklee, buku penerangan terperinci tentang sistem shaklee dan segala yang berkaitan dengannya.. Yuran ini adalah untuk seumur hidup dan apabila anda jadi ahli shaklee, anda akan dapat menikmati harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran sebanyak 15%-20%..


Bagi yang teringin untuk dapatkan keahliaan secara percuma pula, anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak RM650 dengan nilai sebanyak 200uv atau keatas.. Dengan cara ini anda akan dapat penjimatan yang sangat banyak.. Antara penjimatan yang anda akan dapat ialah :-
  • Tanpa perlu membayar rm80 iaitu yuran keahlian..
  • Anda dapat membeli dengan harga ahli yang lebih banyak penjimatan..
  • Anda layak mendapat cash bonus shaklee

Antara barang-barang yang anda boleh dapatkan keahlian percuma ialah :-
  • 2 botol vivix
  • 3 kotak collagen powder 
Anda juga boleh memilih mana-mana produk shaklee yang anda inginkan untuk mendapatkan keahlian percuma tetapi mestilah sebanyak RM650 atau dengan nilai 200uv.. Jika anda tidak tahu mahu memilih produk shaklee yang mana, anda boleh kongsikan masalah kesihatan anda dengan ida dan ida akan bantu anda untuk mencadangkan produk shaklee yang mana sesuai dengan anda..

JAWAPAN KEPADA SOALAN DIATAS

MACAM MANA NAK JADI AHLI SHAKLEE??

  • Anda hanya perlu membayar yuran seperti yang dinyatakan diatas ataupun dapatkan keahlian secara percuma dengan membuat pembeliaan sebanyak RM650 dengan nilai 200uv..

 SAYA DUDUK JAUH DARI AWAK, BOLEH KE JADI AHLI??

  • Boleh, kerana nak daftar ahli ni tak perlukan tandatangan pun.. Tak perlu nak sign apa-apa dokumen untuk sahkan yang anda adalah sid shaklee yang sah.. Sekarang nak daftar ahli hanya dihujung jari (ONLINE) sahaja.. Dalam beberapa minit sahaja anda akan sah bergelar SID SHAKLEE..

KENA BAYAR APA-APA KE KALAU NAK JADI AHLI SHAKLEE??

  • Anda boleh memilih dua cara sama ada melalui pembayaran ahli sebanyak RM80 ataupun dengan secara percuma dengan membuat pembeliaan sebanyak RM650 dengan nilai 200uv..

SAYA TAK TAHU BERNIAGA, MACAM MANA SAYA NAK JUAL??   

  • Anda tidak perlu risaukan yang ini kerana ida akan guide anda sehingga anda berjaya.. Didalam group besar shaklee dibawah keliaan Master Wan Fatihanum ada menyediakan kelas mengajar tentang step-step untuk memulakan perniagaan shaklee.. Anda tidak perlu keluar dari rumah pun untuk mengikuti kelas-kelas tersebut kerana kelas tersebut adalah secara online dan ianya juga percuma..

SAYA NAK JADI AHLI SEBAB NAK BELI DENGAN HARGA MURAH JE, BOLEH KE??

  • Boleh sangat-sangat.. Tiada siapa yang dapat membantah niat anda itu.. Apabila anda menjadi ahli, anda tidak lagi perlu untuk membuat perbandingan harga kami dengan sid yang lain.. Anda juga dapat menikmati promosi yang diberikan oleh shaklee malahan anda juga dapat membuat pembelian sendiri secara online setelah anda menjadi ahli shaklee..
Ada satu lagi pesanan dari ida, sebelum anda ingin jadi ahli shaklee pilihlah upline yang betul-betul dapat membantu anda untuk menjalankan bisnes shaklee ini mahupun hanya untuk membeli dengan harga yang murah.. Jika anda tersalah pilih upline, kemungkinan anda akan ditinggalkan terkontang-kanting amat besar.. Jadi buatlah research dahulu ya sebelum memilih upline anda.. Sekian semua..


 
Norhidayah Kasim
Email: fhaikal91@gmail.com
H/P no: 0179563621

20 comments:

  1. Assalam,

    Selamat Berkenalan Ieda Dayah...

    :)
    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jom pakat2 join Shaklee.. Ieda Dayah nanti jemput ke blog hani ya.. Cherita Chenta

    ReplyDelete
  3. Byk sgt benefit join shaklee ni.. ;)
    Jemput singgah blog sy
    http://wanhafizahakima.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jom join shaklee sekarang.Sangat2 berbaloi.Insyaallah.

    http://aizashoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Berbaloi jadi ahli!

    bysyiraishak.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Byk kelebihan jd ahli ni, rugi kalau x join..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  7. Jom join shaklee....memang berbaloi baloi. .
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. jom join walaupun untuk makan sdri...
    banyak manfaatnya..

    lawati blog saya di peminatvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. keahlian yang membawa keuntungan

    http://nadasihat.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Banyak sangat benefit jadi ahli shaklee. Jom join sekarang!

    http://mamairfanauni.blogspot.com/2014/07/jadi-ahli-shaklee-boleh-dapat-bonus-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  12. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  13. jom2 join shaklee! tgu apa lagi?
    http://huntvitamin.blogspot.com/2014/04/part-time-full-time-dgn-shaklee.html

    ReplyDelete
  14. pasti tak menyesal dengan join ahli..saya dah cuba..anda bagaimana

    ReplyDelete